Coding the Future

з росії пішли всі найбільші міжнародн

Artstation Two Frosts
Artstation Two Frosts

Artstation Two Frosts Про свій вихід з Росії заявили найбільші міжнародні аудитори – ey, kpmg, pwc та deloitte. Раніше про зупинення роботи заявили найбільші консалтингові компанії. Які наслідки це матиме. Втім, далеко не всім компаніям, які пішли з Росії, вдалося отримати бодай якусь компенсацію. Наприклад, heineken, nissan, obi group, renault, tetra pak були продані лише за 1 євро.

рљрѕрїрёсџ рірёрґрµрѕ d0 b6 d0 B5 d0 bd d1 81 d0 Ba
рљрѕрїрёсџ рірёрґрµрѕ d0 b6 d0 B5 d0 bd d1 81 d0 Ba

рљрѕрїрёсџ рірёрґрµрѕ D0 B6 D0 B5 D0 Bd D1 81 D0 Ba Загалом станом на 3 грудня 2023 року 302 (8,3% від загального числа записів в базі kse або 23,6% від компаній, які отримували дохід в Росії в 2022 році) міжнародні компанії повністю припинили діяльність у РФ. Ще в березні 2022 року компанія пообіцяла повністю вийти з російського ринку, але станом на початок липня 2023 року не виконала своїх обіцянок, і навпаки, наростила виручку в Росії з $324 млн в 2021. Зупиняє продажі своїх ігор в Росії. adenza group — виробник фінтех ПО. Зупиняє всі операції в РФ. adobe (photoshop, illustrator тощо) — софтверна компанія, що розробляє ПО для роботи з графікою на відео. Минулого року з Росії пішли найбільші виробники автомобілів, одягу та електроніки. Список forbes показує, що у 2023 році найбільшою іноземною компанією, що працює в Росії, була французька мережа.

A Painting Of Many Different Animals In The Woods
A Painting Of Many Different Animals In The Woods

A Painting Of Many Different Animals In The Woods Зупиняє продажі своїх ігор в Росії. adenza group — виробник фінтех ПО. Зупиняє всі операції в РФ. adobe (photoshop, illustrator тощо) — софтверна компанія, що розробляє ПО для роботи з графікою на відео. Минулого року з Росії пішли найбільші виробники автомобілів, одягу та електроніки. Список forbes показує, що у 2023 році найбільшою іноземною компанією, що працює в Росії, була французька мережа. За її оцінкою, 1657 іноземних компаній вже скоротили, призупинили або припинили свою діяльність в Росії. Станом на 21 серпня 2022 року компанії, які вже повністю вийшли з РФ, мали 194 000 персоналу. Утім, на США припадає і найбільше компаній, що пішли з РФ і в процесі виходу (за даними Єльського університету — 274, групи А та В; leaverussia — 351, статуси «вийшли» та «виходять»).

Comments are closed.